0
Postet på
Nov 16, 2023

Påføringsprinsipper, strukturer og etterbehandlingsstandarder for mikrosement

Påføringsprinsipper, strukturer og etterbehandlingsstandarder for mikrosement

Building the right tech stack is key

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Vel ut congue varius congue aliquet leo. Netus neque nibh semper in diam viverra nibh aliquam elit. Amet orci et dolor, faucibus a leo malesuada ullamcorper. Amet pellentesque velit felis mollis turpis pellentesque donec. Cursus consectetur mattis molestie nibh no.

How to choose the right tech stack for your company?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Tristique risus nec feugiat in fermentum posuere urna nec.

  • Pharetra vel turpis nunc eget lorem dolor. Iaculis eu non diam phasellus vestibulum lorem sed.
  • Viverra mauris in aliquam sem fringilla. Aliquam etiam erat velit scelerisque
  • Tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum. Congue quisque egestas diam in arculom
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

What to consider when choosing the right tech stack?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi amet, lorem tristique feugiat ac lorem maecenas. At integer mauris, nunc tortor feugiat. Velit id non ipsum posuere vel et tellus vestibulum tortor. Facilisis sit ac hac arcu. Lectus integer egestas eget mauris ultrices. Lacus, luctus fringilla massa faucibus amet pretium est rutrum. Phasellus nisl porta aliquam vel. Ac donec.

  • Pharetra vel turpis nunc eget lorem dolor. Iaculis eu non diam phasellus vestibulum lorem sed.
  • Viverra mauris in aliquam sem fringilla. Aliquam etiam erat velit scelerisque
  • Tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum. Congue quisque egestas diam in arculom
What are the most relevant factors to consider?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi amet, lorem tristique feugiat ac lorem maecenas. At integer mauris, nunc tortor feugiat. Velit id non ipsum posuer.

“Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc gravida purus urna, ipsum eu morbi in enim. Amet quis dignissim eu pulvinar nunc, risus tincidunt nulla mi. Pharetra odio.”
What tech stack do we use at Technology?

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Tristique risus nec feugiat in fermentum posuere urna nec.

  1. Pharetra vel turpis nunc eget lorem dolor. Iaculis eu non diam phasellus vestibulum lorem sed.
  2. Viverra mauris in aliquam sem fringilla. Aliquam etiam erat velit scelerisque
  3. Tortor id aliquet lectus proin nibh nisl condimentum. Congue quisque egestas diam in arculom

Bruken av mikrosement blir stadig mer populær. Dette gjelder ikke bare på badet, men også i andre rom som vanligvis ikke betraktes som typiske for mikrosement. Mikrosement er det perfekte materialet for å kombinere kvalitet, holdbarhet og kreativitet, og gir deg muligheten til å skape unike og moderne interiør i alle rom.  

Når du velger mikrosement til disse rommene, er det viktig å vurdere egenskaper som høy motstand mot fuktighet og riper, samt muligheten til å skape et unikt design. Mange lurer på hvordan mikrosement vil se ut i deres hjem, om fargen vil være riktig eller om det finnes noen standarder for påføring og sluttresultat. I denne artikkelen gir vi deg noen nyttige tips og råd om hva du bør tenke på når du vurderer bruk av mikrosement, slik at du kan ta riktige beslutninger og bli fornøyd med det endelige resultatet.

Velg et pålitelig merke 

Når du skal velge mikrosement, er det viktig å være oppmerksom på at det finnes mange produkter av varierende kvalitet på markedet. Flere produkter markedsføres som mikrosement, til tross for at de ikke er av tilstrekkelig kvalitet for å kunne benyttes i dusj og andre våtromsområder. Vi anbefaler derfor at du sjekker entreprenørens tidligere prosjekter for å få en god forståelse av produktets kvalitet.  

Holdbarhet og kvalitet  

Mange kunder er bekymret for holdbarheten av mikrosement på badet. Vi mottar ofte hendelser fra kunder som ønsker å forbedre eksisterende mikrosement som er utført av en annen entreprenør. Dette skyldes ofte bruk av et produkt med tvilsom kvalitet.  

Så lenge det brukes høykvalitets mikrosement fra en velprøvd produsent, kan du være trygg på at produktene har blitt grundig testet og kan tåle de mest ekstreme forholdene. Vi bruker kun Basebeton mikrosement fra StoneAge i våre prosjekter, uavhengig av hvilket rom det benyttes i. Dette sikrer at vi oppnår best mulig resultat.  

Erfaring  

Basebeton har blitt produsert og brukt av fagfolk siden 2018, noe som beviser produktets pålitelighet og tillit blant våre kunder. Med over 20 års produksjonserfaring og bruk i ulike prosjekter, har StoneAge/ Basebeton bevist å levere den høyeste kvaliteten på markedet. Dette gir oss og våre kunder tillit til at resultatet blir både visuelt tiltalende og holdbart.  

Vår erfaring med flere merker av mikrosement gjør oss sikre på at Basebeton-produkter er usammenlignbare når det kommer til både påføring og bruk. Enten det er snakk om mikrosement på bad eller andre prosjekter, vil Basebeton gi de beste resultatene.  

Mikrosement kjøkken

Ingen standardsstrukturer  

Mange kunder tar kontakt med oss angående mikrosementbehandlinger og stiller spørsmål om korrekt utførelse og om det endelige resultatet vil oppfylle standardene. Det er også vanlig at kunder er nysgjerrig på hvordan mikrosement vil se ut i deres eget hjem. Finnes det standardstrukturer, sluttresultater eller retningslinjer for entreprenører når det gjelder påføring av mikrosement?  

Dessverre finnes det ikke klare svar på disse spørsmålene. Det er viktig å huske at mikrosement er håndverk, og den manuelle påføringen av mikrosement påvirker det endelige resultatet. Hver enkelt av oss har vår egen håndskrift, og vi vil alle male det samme bildet litt annerledes. Det samme gjelder for mikrosement – fem ulike entreprenører kan bruke det samme produktet, med samme verktøy, på samme vegg, og resultatet vil likevel være forskjellig.  

Det er ingen faste standarder i denne bransjen. De eneste retningslinjene som finnes handler om jevnhet, vannmotstand og det ferdige designets estetikk. Å oppnå et jevnt, vanntett og visuelt tiltalende design er det overordnede målet. Du kan lese mer om vannbestandige produkter her.

Variasjon i teknikker og preferanser 

Metoden for påføring og sliping av mikrosement varierer. Noen har sine egne teknikker, mens andre har helt forskjellige. Hver enkelt har også ulike preferanser når det gjelder utseende. Noen foretrekker et rustikt utseende, mens andre ønsker en glatt overflate som ligner på maling. Det er også noen som liker mer levende elementer som mønstre og strukturer.  

Det er mange vakre bilder på internett som viser imponerende mikrosementprosjekter. Kundene bruker ofte disse til å vise hvilket sluttresultat de ønsker. Det er imidlertid viktig å være oppmerksom på at disse bildene ikke alltid gjenspeiler virkeligheten. Når du zoomer inn på detaljene, vil mikrosementet se helt annerledes ut enn det som fremstår på lengre avstand.  

Lys påvirker fargen

Når du skal vurdere farge på mikrosement, er det viktig å merke at ulike typer lys kan påvirke hvordan fargen ser ut på overflaten. Noen ganger kan samme farge på mikrosement se annerledes ut avhengig av lyset som treffer den. Dette kalles for fargeillusjon, og er bilder som kan forstyrre øyets evne til å oppfatte farger og forårsake en feilaktig tolkning av fargen.  

Den endelige effekten av det dekorative mikrosementbelegget vil avhenge av entreprenørens individuelle ferdigheter. Det er derfor viktig å samarbeide med en erfaren spesialist som kan tilpasse den endelige effekten etter dine behov og forventninger.  

Hvert mikrosementprosjekt er unikt og krever individuell tilpasning. Etter påføring av mikrosement er det ikke mulig å endre utseende, med mindre du ønsker å påføre ekstra lag med mikrosement. Dette vil imidlertid føre til påfølgende materialer og arbeidskostnader, og det er derfor viktig å kommunisere tydelig med entreprenøren og diskutere alle detaljer på forhånd. På den måten kan du være sikker på at du oppnår et resultat du blir fornøyd med og unngår unødvendige kostnader.  

Mikrosement bad

Få et pristilbud  

Ønsker du å legge mikrosement? Basebeton har over 10 års erfaring med mikrosement, og hjelper deg med å legge mikrosement på alle overflater. Få et pristilbud. 

 

Abonner på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert med de siste nyhetene, tillbudene, og prosjektene fra basebeton.no! Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive oppdateringer rett i innboksen din.

Thanks for joining our newsletter!
>