0

OM OSS

Vi er stolte av å være autorisert forhandler av Basebeton mikrosement. Som reseller av dette kvalitetsproduktet kan vi tilby deg det beste innen mikrosementløsninger.

vår historie

Kvalitet og service - Våre essensielle verdier

Vi startet vår mikrosement reise på det norske markedet i 2012.
Til dags dato fortsetter vi vår lidenskap ved å tilby våre kunder produkter og service av bare høyeste kvalitet.
Gjennom grundig utførelse av oppdraget og en god og oppfølgende dialog med kundene, sikrer vi fornøyde kunder. Vi har opparbeidet oss god erfaring og har solide referanser som bekrefter vårt gode arbeid.
Vår mikrosement kommer fra firmaet StoneAge, som har produsert dekorative belegg siden 2003.

Autoriserte forhandlere av Basebeton

Basebeton mikrosement

Vi er stolte autoriserte forhandlere av Basebeton mikrosement, og tilbyr deg det beste innen mikrosementløsninger. Vårt mikrosement system, Basebeton, har blitt testet av anerkjente eksterne laboratorier som for eksempel mijtech.nl, thedutchfloortestingcompany.nl og emicode.com. Disse testene har bekreftet at vårt Basebeton-system er vanntett og ikke absorberer vann.
Basert på disse undersøkelsene og testene har produsenten stoneage.nl godkjent materialet for bruk som dekorativt belegg i våtsoner som for eksempel bad og dusjer.
Tekniske dokumenter og sertifikater finner du i "teknisk" seksjonen.

Våre verdier

Bygget på
Tillit og Kvalitet

01.

Pålitelighet

Vi holder våre avtaler og leverer prosjekter til rett tid og med høy kvalitet.

02.

Kvalitet

Vi setter alltid kvalitet i fokus og sikrer at våre arbeider oppfyller de høyeste standarder.

03.

Ekspertise

Med vår lange erfaring og ekspertise i bransjen, kan du stole på at vi leverer profesjonelle tjenester og løsninger.

04.

Kundetilfredshet

Vi setter våre kunders behov og tilfredshet i sentrum av alt vi gjør, og jobber aktivt for å skape gode og langvarige kundeforhold.

05.

Innovasjon

Vi holder oss oppdatert på de nyeste trender og teknologier innen vårt fagfelt for å kunne tilby innovative og moderne løsninger til våre kunder.

06.

Samarbeid

Vi verdsetter samarbeid og god kommunikasjon med våre kunder, samarbeidspartnere og leverandører for å sikre et vellykket prosjektgjennomføring.

Besøk kontoret vårt

Besøk vår showroom

Besøk vårt showroom for å utforske vårt brede produktsortiment. Få profesjonell veiledning, kjenn på ulike overflater og se vårt mangfold av farger. Vårt showroom er tilrettelagt for at du skal finne det perfekte produktet for ditt prosjekt. Prøv produktene gratis og få tips til riktig påføring. For best oppfølging, anbefaler vi at du bestiller en avtale slik at vi kan gi deg skreddersydd rådgivning.

Follow us

Follow  our work on Instagram

Arcu nisi vitae sociis pulvinar habitant arcu montes in aliquam, aliquam, tellus, sodales arcu at pretium lorem venenatis sed duis est amet ac iaculis sed euismod.

Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template
få et tilbud

Basebeton mikrosement - Kvalitetsløsninger for ditt prosjekt

>