0
Følg oss på sosiale medier

Takk for henvendelse!

Din beskjed er sendt.
Vi kommer tilbake til deg snarest.
Besøk kontoret vårt

Besøk vår showroom

Besøk vårt showroom for å utforske vårt brede produktsortiment. Få profesjonell veiledning, kjenn på ulike overflater og se vårt mangfold av farger. Vårt showroom er tilrettelagt for at du skal finne det perfekte produktet for ditt prosjekt. Prøv produktene gratis og få tips til riktig påføring. For best oppfølging, anbefaler vi at du bestiller en avtale slik at vi kan gi deg skreddersydd rådgivning.

Faqs

Ofte stilte spørsmål

Her har vi samlet noen vanlige spørsmål om mikrosement. Selv om mikrosement er det beste alternativet for ulike typer arbeid, kan det være at du har noen spørsmål i tankene dine. Vi håper følgende spørsmål og svar kan bidra til å fjerne all tvil du måtte ha.

Hva er mikrosement basebeton?

Basebetont er en blanding av forskjellige mineraler, pigmenter og et bindemiddel. Disse tingene gjør produktet om til en MIKROSEMENT, en masse med samme hardhet som betong, men som er lett å påføre og har en total tykkelse ca 1 mm.
Med mikrosementen sparer du mye tid ettersom at du kan legge den på mange forskjellige underlag (så lenge de er stabile).
Basebeton er et fritt design som har alle egenskapene og mulighetene man trenger for å få moderne og innovative løsninger.
Av alle disse årsakene og mer, får flere og flere byggfagfolk inn for dette belegget for bruk på gulv, vegger, trapper og til og med møbler.
Mikrosement er øyeblikkets belegg. Et byggemateriale som har blitt fasjonabelt de siste årene innen interiør, både i private hjem og i store næringslokaler (blant annet restauranter, hoteller, fabrikker, kjøpesentre og idrettssentre).
En dekorativ trend på vei oppover takket være dens utmerkede kvaliteter sammenlignet med andre dekorative belegg: høy motstand mot trafikk, slag, slitasje og til og med brann; det trenger ikke ekspansjonsfuger ettersom det er et kontinuerlig belegg; den fester seg til det eksisterende underlaget, så det er ikke behov for byggearbeid; det krever nesten ikke vedlikehold og tilbyr et bredt utvalg av overflater, blant mange andre fordeler.
Flerfarget medium/ fin korn, små vannmerker og skygger er en del av naturens egen overflate og kan ikke defineres som feil.
Det anbefales ikke å plassere vaser eller andre lignende gjenstander som avgir fuktighet direkte på overflaten. Du kan for eksempel plassere et brett under vasen for å beskytte mikrosement. Unngå å dra gjenstander over overflaten og pass på at du ikke plasserer harde og skarpe dekorelementer direkte på mikrosementen. Det anbefales å bruke filtknotter, coasters, brett eller lignende som et beskyttende underlag.

Viser mikrosement antiskli-egenskaper?

Ja, Basebeton  har antiskliegenskaper og er ikke glatt.

Er det mulig å bruke Basebeton på møbler?

Ja, Basebeton kan også brukes i møbler; den kan også brukes på kjøkkenskap, bord og til og med dører. Du kan matche møblene dine med vegger og gulv, og rengjøringsprosessen blir også enkel.

Kan mikrosement brukes i dusjer?

Ja, mikrosement kan brukes i dusjer og det vil være et flott alternativ siden mikrosement er slitesterk og siden det ikke er skjøter, vil overflaten være glatt uten smuss.

Er det mulig å påføre Basebeton over fliser?

Ja, det er alltid mulig å legge Basebeton på toppen av flislagt eksisterende gulv.

Er det mulig å påføre Basebeton over varmekabel?

Ja, det er mulig å påføre mikrosement over varmekabel, Basebeton tåler høy varme.

Er Basebeton fleksibel?

Ja, på grunn av blandingen av polymerer er Basebeton fleksibel og vil ikke sprekke ved en temperaturendring.

Kan jeg bruke Mikrosement som peisbelegg?

Ja, siden Basebeton er temperaturbestandig, kan den også brukes som peisbelegg.

Er mikrosement vanntett?

Ja, mikrosement Basebeton er vanntett, fuktbestandig og ikke sugende mikrosement.

Hva er styrken og hardheten til mikrosementet?

En av særtrekkene ved Basebeton  sammenlignet med andre dekorative belegg er dens høye motstand og hardhet. Når det gjelder Basebeton Plus, kan de til og med brukes i områder med høy trafikk.
Hardheten til Basebeton avhenger av underlaget det legges på.

På hvilke underlag kan mikrosement påføres?

Mikrosement kan påføres på nesten alle typer underlag: sementmørtel, selvnivellerende mørtel, terrazzo, marmor, fliser eller gipsplater. Mikrosement kan påføres på vertikale og horisontale overflater.
En allsidighet som vi kan lage trapper med mikrosement, bad, kjøkken og til og med møbler.
Ja, mikrosement kan ikke påføres på naturlig tre eller støtter dannet av stykker som kan ekspandere annerledes.
En av hovedegenskapene til mikrosement er dens høye vedheft. Takket være dette er det mulig å påføre mikrosement på f.ex.: fliser, fremskynde renovering og unngå å fjerne det originale belegget. Så lenge flisene er faste og ikke løse.

Hvilke elementer påvirker prisen på mikrosement-jobb

For å bestemme den endelige prisen per m2 mikrosement må følgende elementer tas i betraktning: 1.Tilstanden på overflaten som skal belegges med mikrosement En av de viktigste faktorene for å måle prisen på mikrosement er tilstanden på overflaten som skal belegges med dette dekorative belegget. Hvis underlaget er i dårlig form eller forholdene ikke er de mest passende, vil det være viktig å arbeide med å forberede og kondisjonere det før du påfører mikrosementet. Dette vil øke kvadratmeterprisen for mikrosementet og arbeidskostnadene. For eksempel ved påføring av mikrosement for gulv eller vegger på fliser -må det tas en rekke trinn for å hindre at fugene markeres, og derfor økes den endelige kostnaden. 2. Kompleksitet i påføring av mikrosement Jo mer komplisert og vanskelig arbeidet som skal utføres, desto dyrere blir arbeidskraften for påføring av mikrosement, ettersom flere timers arbeid vil kreves for å utføre renoveringen. Belegg veggene på et bad med en eller flere søyler;

Hvor mye er tykkelsen på mikrosementen?

Vanligvis inkluderer Basebeton beleggen primer, etterfulgt av 2 strøk med mikrosement og sluttlakk. Hele laget vil kun være ca. 1-2 mm.

Hva er gjennomsnittlig levetid for et mikrosementgulv?

Basebeton er svært slitesterk, og den trenger ikke byttes ut, men et topp nytt lag med lakk anbefales hvis stedet har høy trafikk.

Hva er forskjellen mellom standard mikrosement og Basebeton?

Både mikrosement og Basebeton er laget med en helt annen teknologi; Basebeton har gjennomgått sliping og impregnering, mens standard mikrosement bare er en blanding av sement og harpiks. Det er en sjanse for fuktinntrengning i standard mikrosement, mens Basebeton er fuktbestandig, så det er ingen grunn til å bekymre deg for mugg og flekker. Resultatet kan variere fra standarddesignene, mens i Basebeton kan kundene endre farge, tone og design og finish når det er nødvendig.

Kan mikrosement brukes utendørs?

Ja, den kan brukes både innendørs og utendørs, da den er motstandsdyktig mot fuktighet og temperaturforandringer.

Hvordan kan Basebeton rengjøres?

Basebeton kan enkelt rengjøres ved hjelp av vanlig vann og et ikke aggressivt vaskemiddel.
Bruk en fuktig klut ved behov for rengjøringen av mikrosementoverflaten. Det anbefales ikke å bruke sterke rengjøringsmidler da dette kan føre til misfarging og skade på overflaten. Dersom du likevel skulle ha behov for å bruke rengjøringsmidler er det viktig å bruke milde produkter (ph neutral).
Rengjøringen er uanstrengt da den ikke har noen skjøter/ fuger.

Hva er den termiske ledningsevnen til mikrosement?

Fordi mikrosement er bare 1-1,5 mm, leder Basebeton selv varme uten merkbare endringer.

Hvor lang tid tar det å installere Basebeton?

Varigheten av prosedyren for påføring av mikrosement avhenger av hvor mye areal som skal dekkes. Vanligvis tar det fra 2 dager:
DAG1: Primer MCGBasebeton BASABasebeton SENSE
DAG2: Master protect LAKK

Kan mikrosement brukes til trapper?

Ja, mikrosement kan også brukes i trapper.

Hvorfor velge Basebeton?

Mikrosement Basebeton har lang holdbarhet, er vedlikeholdsfritt og kort «application» tid.
Kan brukes sammen med alle andre typer materiell og egner seg godt til å utarbeide stilige kombinasjoner og unike løsninger for alle stiler.
Basebeton har meget gode heftegenskaper og kan brukes på de fleste underlag, som f.eks. glass, metall, mur, flis og gips- eller trefiberplater. BaseBeton egner seg derfor godt til rehabilitering av bad der man kan legge den direkte på eksisterende fliser eller våtromplater. Det kan også legges på vanlige gulv, benkeplater og til og med møbler – mulighetene er uendelige!

Mekanisk og kjemisk motstand

Motstand mot støt: Selv om Basebeton er et relativt hardt materiale, avhenger motstanden mot støt i stor grad av underlaget. På grunn av den lave tykkelsen vil mikrosement deformere seg ved kraftig påvirkning hvis støtten er deformert.
For eksempel, hvis vi bruker mikrosement på gips og basen deformeres fordi den ikke er veldig motstandsdyktig, vil mikrosementen også deformere seg. Derimot, hvis vi bruker Basebeton på terrazzo eller lignende underlag, vil motstanden til mikrosementen være større.
Kjemisk motstand: Motstand mot flekker og væsker: Mikrosementets motstand mot flekker og væsker vil avhenge av tetningsmiddelet som brukes for å beskytte overflaten. Tetningsmiddelet (Lakk) er det siste laget i mikrosement-applikasjonen, og det er dette som beskytter mot flekker. Våre MASTER PROTECT er svært motstandsdyktige mot flekker og væsker. Ifølge ulike tester beskytter MASTER PROTECT mot olje, cola, rødvin og lignende flekker.
Mikrosementflekker fra eddik eller sitronsaft etterlater små merker etter to timers eksponering. Denne overflaten påvirkes av syre på samme måte som marmor, men hvis vi rengjør raskt, vil det ikke være igjen merker. Flekker fra hvit eddik, ren klor, aceton og ammoniakk etterlater merker etter en halv times eksponering. Men hvis vi rengjør mikrosementen raskt, vil det ikke være merker igjen. Teksturen til mikrosementen og vanskeligheten med rengjøring må også tas i betraktning.

Hvor mye koster mikrosement-jobb?

Prisen på mikrosement-jobb varierer avhengig av mange faktorer.
Bare en profesjonell applikator av dette dekorative belegget kan gi en nøyaktig pris per kvadratmeter av dette belegget.
Reisetiden til de profesjonelle, hvilken type mikrosement som er valgt og underlaget som mikrosementet skal påføres på – er noen av faktorene som vil bestemme prisen per kvadratmeter. Mange faktorer bestemmer prisen på mikrosement: kvaliteten på materialet, kvadratmeteret på overflaten som skal dekkes eller kompleksiteten i arbeidet.  
Hvor mye koster mikrosement-jobb?
Kort sagt, prisen på mikrosement-jobb kan variere avhengig av alle faktorene som er nevnt ovenfor. En vanlig kvadratmeterpris er 2500 til 5000 kroner.
Denne meterprisen inkluderer både materialer og arbeid.

Follow us

Follow  our work on Instagram

Arcu nisi vitae sociis pulvinar habitant arcu montes in aliquam, aliquam, tellus, sodales arcu at pretium lorem venenatis sed duis est amet ac iaculis sed euismod.

Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template Follow Us On Instagram - Carpenters X Webflow Template
få et tilbud

Basebeton mikrosement - Kvalitetsløsninger for ditt prosjekt

>