0

Badet

Finn din egen stil og skap et interiør som er både vakkert og funksjonelt med hjelp av våre inspirerende bilder og ekspertise.

Badet

Mikrosement til baderommet

Trenger baderommet ditt en oppgradering, og har du gamle og slitte fliser som du ønsker å bytte ut? Da er mikrosement, i form av Basebeton, et flott alternativ for å løse problemet. Du slipper også unna omfattende VVS-arbeid, da mikrosementen kan påføres direkte på det eksisterende materialet på baderomsgulvet. Den gir en jevn overflate uten sprekker og fuger, som ofte oppstår ved bruk av fliser. Mikrosement er lett å rengjøre og sikrer at du aldri vil angre på det unike uttrykket det skaper på baderommet.

Basebeton og mikrosement er produkter som har mange likheter. Den store forskjellen mellom de to produktene er at mens mikrosement krever en autorisert håndverker, er Basebeton egnet som et gjør-det-selv-produkt. Begge produktene er holdbare og kan påføres på alle overflater. De finnes også i et bredt utvalg av farger og uttrykk for å skape det perfekte finishet i interiøret.

mikrosement baderom

Her er noen fordeler med Basebeton:

  • Basebeton er klar til bruk rett fra beholderen og kan fås ferdigblandet
  • Enkel å påføre, selv for nybegynnere
  • Rask tørketid, ca. 2-3 timer
  • Lang holdbarhet
  • Vannavvisende
  • Hygienisk – enkel å rengjøre og vedlikeholde
  • Finnes i et bredt spekter av farger og materialer
  • Flere ulike uttrykk for å oppnå en vakker og bemerkelsesverdig finish

mikrosement bad

Hvorfor velge mikrosement Basebeton til baderommet?

Basebeton har mange fordeler når det er riktig påført. Den gir en solid og fleksibel overflate som tåler vann og fuktighet. Designmessig gir mikrosementen et unikt nordisk uttrykk som passer perfekt til moderne skandinaviske baderom. Renovering med mikrosement er en enkel og rimelig måte å fornye overflaten på. Det tar også kort tid å fullføre prosessen. Mikrosement er holdbart og krever minimalt med vedlikehold. Med riktig behandling vil det beholde sitt pene utseende i mange år.

Vårt mikrosement system, Basebeton, har blitt testet av anerkjente eksterne laboratorier som for eksempel mijtech.nlthedutchfloortestingcompany.nl og emicode.com. Disse testene har bekreftet at vårt Basebeton-system er vanntett og ikke absorberer vann. 

Les mer : blogg

Mikrosement

få et tilbud

Basebeton mikrosement - Kvalitetsløsninger for ditt prosjekt

>